Dressingdarling!!!!!

Dressingdarling.blogg.se!!!!!!!!!!

Kanske hur bra som helst.Tjenna tjenna!

Kom nyss hem från stan har varit där med familjen för att fira mamma i efterskott. Vi var på bio och såg en julsaga i 3D format. Jag missade första halvan av filmen för jag somnade. Haha Vad är det med mig? Jag somnar alltid på bio nu för tiden. Men min ursäkt är att jag bara sov 4 timmar inatt. Så då får man faktiskt somna lite överallt.
Sedan åkte vi till Bamboo och käkade. Kanske hur gott som helst. Jag fick ett väldigt roligt samtal idag om framtida jobb. Men jag berättar mer om det när jag vet mer.
Johanna

The Secret Is Not To Care.


Bild: flickr

Förlåt för dålig uppdatering. Men jag har inte känt för det helt enkelt. Varken haft lust eller ork.
Om 12 dagar så förlorar jag min avdelning på jobbet och en annan tjej tar över på grund av att hon har varit mammaledig. Och vad händer då? Jo då går jag tillbaka till mina helger varannan helg och kvällsstädet. JAG VILL INTE! Jag måste hitta mig ett nytt jobb på tolv dagar, och det är inte så jäkla lätt skall jag tala om.

Hungrig som ett litet svin är jag också, men jag orkar inte gå och göra något att äta. Jag orkar ingenting längre. Men jag mår bättre på det psykiska planet iallfall. The secret is not to care.
Johanna