Livräddare

Det hãr är en Livräddare på tåget!

Today's.




Tröja från Monki.
Väst från H&M (devided exclusive).
Tights från Monki.

Idag blir det jobb. Min chef ringde precis. På grund av att det var någon jäkel som hade tjallat om att jag blev så sur på grund av att hon hade ändrat mitt schema utan att fråga. Hon var ju inte sur på mig men hon tyckte att det var jag som hade gjort fel. Jag vet precis vem det är som gick och sa att jag blev sur. Nu hatar jag den här människan ännu mer än vad jag gjorde innan. Jag blir så jäkla arg!!! Vuxna människor alltså :S
Johanna

Nytt i garderoben.


Jag skulle ju igentligen inte ha shoppat någonting idag. Men jag hittade iallafall även den här snygga tishan från Monki. Och ett par svarta sammetstights. NU BLIR DET INGEN MER SHOPPING INNAN STOCKHOLM JOHANNA!!!
Johanna

Divided exclusive.



Jag och Hanna gick utanför H&M idag. Jag såg att divided exclusive kollektionen hade kommit in. Och jag bloggade om den här västen för ett tag sedan. Den är i mocka och helt perfekt. Jag älskar den!!! Den är verkligen snygg till precis allt. Men attans vad det sved när jag drog mitt kort. Fy fan, men det är så värt det.
Johanna

Today's.





T-shirt/klänning från Monki.
Jacka från Topshop.
Halsband från Åhléns.

Idag är jag ledig så himla skönt. Jag skall in till stan och fika med Hanna idag. Längesedan vi sågs nu. Jag tänkte se om jag kunde hitta ett kors idag. Har länge suktat efter ett nu, och jag skall banne mig hitta ett om jag så skall gå igenom varenda butik i hela stan.
Johanna

Allt för min syster.



Igår tog jag och syster en spontanbio. Vi såg Allt för min syster. Gud vad bra den var! Det var utan tvekan en film som man gråter till. Den var fin, sorglig, hemsk oh helt underbar på samma gång. Absolut värd att se!
Johanna

kaffe kaffe

priokort = gratiskaffe

på G till jönköping

06.00 och dagen har börjat bra. Allt har gått på räls förutom västtrafik som har signalfel!

I'm in love with my jacket.



Idag hann jag in på Topshop en snabbis innan jobbet och vad var det första jag fick se om inte den här underbara kappan? Den är helt underbar, den är helt perfekt. Jag var bara tvungen att ha den. så nu händer den så fint här hemma hos mig. Jag vill sova i den och aldrig ta av mig den. Perfekt!
Johanna

Whyred.





När jag och My var inne i whyred-butiken som öppnade här i Göteborg för inte så längesedan så såg jag dem här skorna och blev helt kär. Jag älskar den gråa färgen och den tjocka klacken. Dem perfekta höstskorna.
Johanna

Business look.





Något som jag skall titta efter i stockholm är en riktigt snygg blazer. Är sugen på någon av dem två här ovanför. Den första föll jag pladask för. Båda kommer från Topshop. Tjusigt.
Johanna

Dags för en ny tatuering.



Den här skall jag tatuera in. Jag skall även ha med min pappas signatur. Jag vill ha en rosa helikopter på grund av att jag har ett sådant fint minne efter honom. Han brukade stå och dansa och sjunga till låten "i en rosa helikopter" när han stod och diskade. Han såg så glad och lycklig ut där han stod och sjöng med till låten på högsta volym. Han älskade den låten. Alla hjärtan symboliserar hur mycket jag älskade honom och hur mycket jag fortfarande älskar honom trots att han gjorde som han gjorde. Så den här bilden skall jag tatuera in för att bevisa min kärlek för min pappa.
Johanna

Jag tror jag dog lite där.



Jag tror att jag dog lite nu när jag kikade in på en random blogg och fick syn på dessa vackra skapelser från Zara. Jag bara måste ha dem! Hoppas att dem finns kvar i stockholm när jag åker dit i mitten på oktober. Men jag lär få drömma vidare. Attans!
Johanna

Second Hand.



Idag skall jag ner till Second Handen med My :) Jag hoppas verkligen att jag hittar något riktigt snyggt. Men innan det så måste jag till Posten och skicka iväg några paket. Är ledig idag. Så himla skönt!
Johanna

Gym igår

Gymmade med adrian igår och jag känner av det idag kan jag ju lungt säga!
Finns det något härligare än muskeltärande träningsvärk i benen?

Vi körde b.l.a denna övningen

Jag tog 300 kg 4 ggr. Det är rätt så klent måste jag säga, då jag har tagit mycket mer en gång i tiden. Men jag har vilat mina ben rätt så länge nu. Jag ville att resten av kroppen skulle komma ikapp lite. Benen har inte blivit större och jag väger 10 kg mer, om inte det är ett kvitto på utjämning så vet jag inte vad som är.

Hörde att en gymkamrat till mig har fått svininfluesan och jag vet var han fick den ifrån.
På vårat gym lägger dom ut en stor skål med godis varje fredag. Han brukar stå och frossa där. Det är som en virushärd i den skålan....

Nej nu är det dags och bli lite konstruktiv!'
KRAV IDAG!!!! hoppas min tå klarar av det!

Inte långt kvar nu.


Nu är det bara 25 dagar kvar. Sedan drar vi. Då åker vi till stockholm tjejer för att bara skita i allt och inte tänka på någonting. Bra shoppa och må bra. Gud vad jag längtar. Jag älskar att bara åka iväg sådär med sina bästa vänner och bara vara.
Johanna

Längre hår, tack.





Ja jag vet alla tjatar om den här frisyren. Men fan vad fin den här. Så himla enkel men så himla fin. Nu vill jag ha längre hår, tack.
Johanna

Dumpa honom.



Ikväll hyrde vi "dumpa honom" Och jag måste säga att den var inte alls så bra som jag trodde att den skulle vara. Fy vilken besvikelse det var :( Attans jag trodde verkligen att den skulle vara riktigt bra. Men det brukar ju bli så om har för höga förväntningar. Jag får börja lyssna på pussen som säger att man inte skall ha så höga förväntningar.
Johanna

Gårdagen

Jag hade för mig rätt så mycket igår.
Åkte till flygplatsen för att hämta Andrzej, när jag väl var där träffade jag Johannes en kompis till Jonas och även Ines som skulle till Polen.
Sedan åkte jag hem och titta på idol. Jag har två favoriter som äger

Helt grym är han!



Sjukt bra röst


Sen var jag hemma hos Chadi för att fira honom. Han har ju fått en iphone som han lyckats förstöra samma dag som han fick. Han uppdaterade den till den nyaste uppdateringen och då går det inte att låsa upp. Han fick iallafall många iphone saker. Han fick Mac strumpor av mig till sin nalle. Jag hoppas verkligen att han kan låsa upp den!



Snart skall jag och Pussen till movieline! Kanske kan köpa något häftigt där!

Whitney Port.



Hur fint är inte whitney klädd här?! Jag älskar shortsen och kavajen! Gud vad jag längtar efter att hennes serie skall börja igen. Nu är det inte långt kvar tills The Hills startar igen och det är ju alltid en bra början. Även om The City är bättre enligt mig så är inte The Hills långt ifrån.
Johanna

Cute Tattoos.








Jag är så himla sugen på att göra en till tatuering. Jag skulle vilja ha något i stil med någon av dem här ovanför. På grund av att jag alltid har varit lite barnslig av mig. Jag har alltid älskar Hello Kitty, My little Pony, Care bear och alla dem där. Och jag vill ha någon tatuering med färg och någon som är Gullig. Svårt det där. Vilken av dem här ovanför tycker ni var finast?
Johanna

Urban Outfitters, here I come.



Jag tror att jag är kär. Hur fina? Jag älskar spännena. Jag hittade ett par liknande skor på Nk för ett tag sedan. Kan faktiskt hända att det var dem här? Och jag blev så himla kär. Det var kärlek vid första ögonkastet. Ja men dessa finns iallafall på urban Outfitters. Och eftersom att jag skall till sthlm om en månad så hoppas jag verkligen på att dem finns i butiken.



Lila, lila, lila. Jag älskar lila! Den väskan är helt underbar! Liten och helt perfekt. Den finns också på Urban Outfitters. Dem har allt många fina kläder, skor och väskor i den butiken. Nu skall den bara komma till Gteborg också, så kan jag inte vara annat än nöjd.
Johanna

Jag röstar på dig.



Hon är allt bra fin den där Signe. Hoppas verkligen att hon vinner pris för sin blogg. För det är hon värd tycker jag.
Johanna

Dumma kollegor.



Idag har jag jobbat hela dagen. Och jag måste bara säga det att ibland har jag nog dem dummaste kollegorna som finns. Vi hade två kassor öppna nästan hela dagen så det var ganska mycket folk. Klockan fyra så går alla hem och lämnar mig och ulf kvar ensamma. Vi var alltså bara två personer med alla dessa kunder i våran Stora butik. Snacka om panik. Fan jag blir så jäkla förbannad. Det inte min dag idag. Sedan åkte jag till centralen för hälsa på mamma på jobbet. Jag går sedan till pendeln, när dem ropar ut "tåg mot kungsbacka dörrarna stängs" då kommer jag på att jag har glömt mina nycklar hemma och måste hoppa av tåget, gå till mamma och hämta hennes nycklar och sedan vänta 30 min på nästa tåg. fy fan!
Johanna

En shopaholics bekännelser.



Jag och syster gick ner och hyrde en shopaholics bekännelser. Jag har hört att den skulle vara dålig, men jag och syster skrattade så vi höll på att kissa ner oss och skämdes så mycket för henne att vi ville springa och gömma oss. Den var riktigt bra, och vissa gånger så kunde jag verkligen känna igen mig själv. Men något som jag aldrig skulle göra är att handla kläder på kredit. För då vet jag att jag skulle hamna i samma sitts.
Johanna

Lite bilder

Tänkte lägga ut lite bilder som har stannat kvar i mobilen.

Min stackars vrickade tå :( ser ut som jag stoppat foten i ett getingbo.



Lite sahlgrenska



Jag gillade den här tapeten men....njaa inte riktigt det vi letar efter!


Falköping


Ska du ha en fett nice tapet!

Dags att göra lite nytta.



Nu skall jag alldeles strax kila till jobbet. Gud vad trött jag är, har bara sovit 6 timmar inatt, vilket för mig är alldeles för lite. Men imon är sista dagen denna veckan som jag jobbar sedan är jag ledig hela helgen, härligt!
Johanna

Försök vara positiv.


Enkelt och snyggt.

Fy för att gå upp klockan sju. Börjar jobba klockan tio idag men jag slutar klockan tre så det är härligt :) Gud vad skönt det är att jobba ändå, hade aldrig klarat av att bara gå hemma hela dagarna, så från och med nu skall jag sluta klaga på att mitt jobb suger och vara glad över att jag faktiskt har ett jobb istället.
Johanna

Hej då mina små älsklingar.



Jag måste tyvärr sälja min små älsklingar nu på grund av att dem är lite för små :( Dem är helt oanvända och i storlek 39. Jag säljer dem för nypriset som är på 500kr. Om någon är intresserad så skriv en kommentar eller skicka iväg ett mail till mig: [email protected]. Dem är helt underbara!
Johanna

Vricka tån

Jävlar vad jag vrickade min stor tå igår!
Fråga mig inte hur men jag lyckades. Jag kan knappt väga mig på den!
Och jag kmr få det fetaste blåmärket. Hoppas det är bättre tills imon, jag vill verkligen gå på kraven imorgon!


Nu ska jag på squash :D ska kanske fota lite :D

Resultatet av Babyliss ICurl.



Nu har jag testat babyliss Icurl. Jag hjälpte syster att locka hennes hår nu. och såhär blev resultatet =) Mycket fint! Den är hur enkel som helst att använda, det är bara till att vrida och dra. Jag skall testa att locka hela mitt hår ikväll hade jag tänkt.
Johanna

Today's.




Tröja från Gina Tricot.
Sjal från Tanjas.
Body från Monki.
Skärp från Monki.
Skjorts från BikBok.
Skor från Zara.

Var och hälsade på mamma på hennes nya jobb förut. Så himla kul att se att hon trivs. Det var en jäkla kund som vägrade acceptera att hon var ny, och han var riktigt otrevlig. Ibland verkar det som om kunder tycker att man skall kunna allt från första början som om man vore någon jäkla naturbegåvning. Jävla idioter!
Johanna

Babyliss ICurl.



Syster köpte den här Babyliss ICurl idag. Butiksbiträdet testade den på henne och den är ju faktiskt så bra som alla säger. Shiit! Imorgon är det jag som skall locka håret, för hon sa att jag fick låna den :D
Johanna

Krav Maga

Snart är det dags för Krav. Jag är grymt peppad!
Dock så är jag lite orolig över mina underarmar. Jag är fortfarande hyfsat öm i dom och det räcker med ett bra slag för att dom ska gå sönder igen.



Jag höll precis att gå en timma för tidigt till träningen. Fy fan vad jobbigt det skulle vara.
Jag borde också städa som min puss men jag är inte så duktigt.
Det ända jag kan glädja mig åt idag är att jag stannat hemma, åhh gud vad härligt!

Jag förstår inte hur jag kan leva såhär.



Jag förstår inte hur jag klarar av att bo såhär. Varför kan jag inte bara vika ihop kläderna med en gång och lägga in dem i garderoben? Jag menar så jäkla jobbigt är det ju faktiskt inte. Så nu tog jag tag i mig själv och satte igång och städade, för ett nystädat rum är något av det bästa jag vet.



Nöjd!

Då jag har rensat ut min garderob igen.



Kjol från Monki i storlek 36. Endast använd en gång!



Kjol i 100% Silke, aldrig använd. Storlek 36.



Kavaj från Monki i storlek Xsmall. Endast använd en gång!




Laptop fodral med hjärtan på från Ordning och reda.



Stor och rymlig väska från Friis&Company.



Fin väska från Friis&Company.



Nu har jag rensat lite till och lägger upp fler plagg och väskor. Om någon av er är intresserad av något plagg eller väska och inte vill gå via tradera så hör av dig till mig: [email protected]. För jag vet att det är vissa som inte tycker om tradera så då kan man lösa det på annat sätt =) Men annars så hittar ni länkarna till varje plagg och väska under varje bild.
Johanna

Fy fan för att jobba.



Gud vad segt det var att jobba idag. Stod i kassan dem fyra sista timmarna. Jag hatar att stå i kassan, för jag får så himla ont i ryggen. Men nu är jag hemma, och imon är jag ledig. Skönt! Skall skicka iväg lite kläder som jag har sålt på tradera. Så duktig som jag är. Annars tänker jag inte göra ett jäkla skit imon, bara ligga hemma och dega på soffan.

Jag saknar min puss...

Johanna

Sorry

Jag har inte uppdaterat på ett tag. Jag har haft så mycket att göra hela tiden!

Nu sitter jag i Jönköping och möglar. Jag är så hungrig att jag spyr.
Den här veckan blir hård. Det blir mycket plugg och väldigt lite tid för annat.
Idag ska jag iallafall försöka komma ner till gymmet. Det blir nog axlar idag.



För dom som gillar att hålla koll på sin träning så kan jag tipsa om en sida! Den är som gjord för mig!
http://dailyburn.com            in och njuuuuuuut

Jag heter "Brorsan" där

Smashing outfit.



Den är outfiten är en av dem mest perfekta outfitsen jag någonsin har sett. Såhär vill jag se ut nästa gång det vankas party. Det är så fint med många armband, jag måste införskaffa fler, får se om jag hittar några fina i sthlm. Gud vad jag längtar till sthlm nu. 32 dagar kvar. God morgon.
Johanna

Inflyttningsfest.



Igår var det inflyttningsfest hos lillen som har blivit vuxen och flyttat hemifrån. Det var riktigt trevligt tills jag inte mådde så bra längre. Jäkla skit. Men som tur är så har jg världens bästa syster och världens bästa pojkvän.
Idag mår jag som jag förtjänar och fy fan, det här gör jag aldrig om, yeah right. Johanna

En bra dag.



Vi börjar dagen med den här låten idag. Hur jäkla bra är den inte?! Jag tror att det blir en jäkligt bra dag idag. Jag känner det på mig. Jag jobbar till klockan åtta ikväll. Det är lite segt, men vad fan jag är på bra humör idag så det skall nog gå bra.
Johanna

Carin Wester.


500kr Weekday.

Förlåt för kass uppdatering idag, men jag har helt enkelt inte haft tid och inte snutten heller.
Kom nyss hem från stan. Har jobbat hela dagen, och efter så mötte jag upp syster i stan. Jag hittade mig ett par nya vinterskor. Jag säger bara en sak: Dem är helt perfekta! Hur fina är dem inte?! Dem är designade av Carin Wester och du hittar dem på Weekday för en femhundring.
Johanna

Träning



Idag blev det trapz! Jag kan träna dom en hel timma. Jag kan inte hjälpa det. Jag tycker det är snyggt med trapz!
Gjorde en 4 på 100 kg.


Nu är jag redo.



Idag var jag och mamma på IKEA. Och där hittade jag den här fina resväskan+portfölj. Jag hittade även den här fina Weekendbagen. Så nu är jag mer än redo att åka till Sthlm. Snacka om matchat. Superfint.
Johanna

I want to look like this today.



Såhär vill jag se ut idag. Hur snygg är inte västen som hon har på sig? Åhh. Dem där solglasögonen har jag suktat efter hur länge som helst nu. Men jag vet inte vart man kan hitt ett par pilotbrillor med lila glas. Någon som vet?
Johanna

Blåmärken

jag fick mycket stryk på mina underarmar igår. Tur att jag hade tandskydd, då hade jag något att bita i för att dämpa smärtan! Hur jag orkar vakna 04.45 när jag la mig 00.30 är ett mysterium för mig. Jag tror inte att pussen någonsin kmr att tro det om hon inte ser det med egna ögon. :-D

Jag svävar på små rosa moln.



Min snutting var precis här. Gud vad härligt det var att äntligen få pussa på honom igen. Känns som om det var en evighet sedan sist. Men imon ses vi igen och jag längtar ihjäl mig! God natt.
Johanna

Har kännt mig naken hela dagen.



Kom nyss hem från jobbet. Gud vad skönt. Jag glömde ju min mobil hemma idag. Har kännt mig naken hela dagen. Fy fan. Fick lite smått panik när jag satte mig på bussen och insåg att jag hade glömt den. Jag går INGENSTANS utan min mobil. Men nu är vi tillsammans igen jag och min kära telefon.
Johanna

Frankenstien jeans

Nu har jag fått nog med ett hål i jeansen. Jag bestämde mig för att fixa det själv. Det är inte snyggt men jag tror att det håller. Det syns ju inte när man har på sig dom.

En härlig dag

Idag vakanade jag när jag kände för det.....vilken lyx :D.
Slapp vakna tidigt åka till Jönköping, men jag måste ändå plugga idag. Men jag måste säga att jag är lite sugen.

Kravmagan börjar bli riktigt rolig nu. Man behöver verkligen inte vara stor och stark eller ha mycket teknik för att vara bra. Sist så tränade jag med en tjej och jag var helt sönderslagen. Hon var 1/3 av mig. Det bevisar ju bara att vem som hellst kan utöva kravmaga.

Jag måste plugga. Det får bli mega mat, Bibban, mat och sen kravmaga. Gött e det!

Tisdag.



Nu skall jag strax gå till jobbet. Slutar klockan 6 idag, fy fan. Jag orkar verkligen inte gå till jobbet idag. Har bara sovit 5 timmar inatt, och jag behöver sova 8 timmar för att vara på topp. Men imon är jag ledig så då får jag sova ut. Härligt!
Johanna

Jag vill spola tillbaka tiden, men bara lite grann.



Nej fy bubblan vad jag saknar min bumbibjörn just nu. Känns som om vi inte har träffats på evigheter. Jag behöver ju hans kramar och hans pussar för att fungera normalt. Åh vad jag inte tycker om att vi bara kan ses så lite. Sommarlovet var för bra för att vara sant. Nu är vi tillbaka i verkligheten igen och jag vill bara spola tillbaka tiden.
Johanna

How wonderful you are Princess.



Kom nyss hem. Jag och syster var ju på förhandsvisningen av Prinsessa idag. Åhh gud, den var så himla bra så jag vet inte vart jag skall ta vägen. Den bästa filmen som jag har sett på riktigt länge. Den här filmen har verkligen allt. Man blir både ledsen och glad på samma gång. Jag visste att den här filmen skulle vara helt underbar. Jag säger bara en sak: SE DEN!
Johanna

För jag ser nog ut som 14.



Kom nyss hem från jobbet. Det kom fram en kille i 20 års åldern som ville ha hjälp idag.

- Hej kan du hjälpa mig?
- Jajjamen
- Är inte du för ung för att jobba här?
- Nej? Jag är 19
- Va?! Jaha jag trodde att du var typ 14-15
- Ursäkkta? Jaha tack för den, den värmde ju
- Nej men inte så alltså, men jag trodde verkligen det
- Jaha vad var det ni behövde hjälp med?!
- men seriöst är du verkligen 19?
- Men ja jag är 19

Vad fan liksom?! Helt seriöst ser jag ut som 14 då eller? Öö jag tror det inte det!
Johanna

Today's.




Tröja från Monki.
Halsband från H&M och Guldfynd.

Nu skall jag snart kila till jobbet. Skall bli riktigt skönt att jobba idag. Det är ju så himla tråkigt att sitta hemma. Men jag slutar fem så jag jobbar bara fem timmar vilket är härligt. Ikväll skall jag och syster på Bio. Vi skall se förhandsvisningen av Prinsessa. Men vi hörs när jag kommer hem från Jobbet och efter bion så lovar jag att skriva vad jag tyckte om filmen.
Johanna

Bloppis.


Jacka i strl 34 - 250kr


Jacka från Diesel i strl 36, den är i barnstrl igentligen och då i XL menpassar dem med 36 i vuxenstrl. Dock lite kort i ärmarna, men jag tycker att jackan blir snyggare om man viker upp ärmarna. 300kr (då jackan är från diesel och är i Mocka).


Klänning från Gina, endast använd en gång! Strl 34 - 250kr

Köparen står för frakten på kläderna. Jackornas frakt är båda på 100kr och klänningens frakt är på 80kr.
Johanna

Min bästa vän.


Jag och my på Halloween 2007.

My var precis här. Åh fan vad hon är bra! Vi har alltid lika kul när vi ses. Tiden bara flyger iväg. Jag kan knappt bärga mig tills vi åker till sthlm om 40 dagar gumman. Fy sjutton vad kul vi skall ha!
Johanna

I rock with my new headphones.







Fan vad jag älskar mina nya hörlurar. Dem är ju så jäkla snygga också. Piffar ju upp vilken outfit som helst! Dem är från wesc.
Johanna

Tjockat i oss Nachos.



Jag och mamma har precis tjcockat i oss Nachos. Fy fan vad gott det är alltså. Jag tror lätt att jag skulle kunna äta ihjäl mig på dem. Nu håller vi på o lägger ut en massa kläder och väskor på tradera. Vi har ju ingen plats i våra garderober längre.
Johanna

En groda kom och hälsade på.



Gud vad jag och mamma har varit hurtiga idag. Vi var ute och gick i 1,5 timma. Men gud vad skönt det var att få komma ut. Känns som om jag har varit fången i mitt egna hem. Men nu har vi iallafall gjort det lite fint hos pappsen. Vi skall dit någon dag snart och sätta lite fler blommor också. Det hoppade ner en groda på graven bland blommorna. Jag skulle ha tagit kort på den och visat er den men den försvann så snabbt så jag hann inte.
Johanna

Today's.


Klänning från Monki.
Skärp från Monki.
Lång kofta från Weekday.

Jag har ju glömt att visa mina långa kofta från Weekday som jag köpte häromdagen. Hur fin är den inte? Perfekt lång och perfekt tunn kofta. Jag älskar den!
Nu skall jag och mamma gå till graven och piffa till den och sedan skall vi gå och handla. Härligt att få komma ut och röra på sig lite då jag har suttit hemma sedan i torsdags.
Johanna

Squash squash squash

Jag spelade squash i fredags, första gången på ett år. Och jag måste säga att det var en av det bästa dagarna i mitt liv. Jag vet inte hur jag ska förklara det.
Det är en känsla som man sällan upplever. Det var nästan som att gå till liseberg för andra gången i livet. Första gången var det så mycket intryck att man inte kunde uppskatta det hela. Men andra gången så kan man uppskatta allt ur ett helt annat perspektiv.


Random bild från google.



Jag och pussen kunde inte träffas den här helgen för att hon var sjuk. Men jag besätmde mig för att träffa henne ändå en liten stund. Jag var hos henne i 1 timma. Dagen efter blev jag förkyld. Så jävla typiskt. Jag lovar att vi kunde pratat i telefon och smitta varandra =).
Hon är i alla fall min puss och jag älskar henne!

Paris Paris Paris

Jag hittade ett hotell som är nära tornet! Fan vad jag vill dit med älsklingen :D



Leopardpäls.



Gud vad jag vill ha en leopardpäls. Får se om jag hittar en i stockholm när vi är där. För just nu har jag shoppingförbud fram till den 16:e oktober. Hur det nu skall gå. God morgon.
Johanna

Jag saknar dig jättemycket nu.





Fan vad jag saknar min puss nu. Ligger i sängen och garvar för mig själv när jag tittar på dem här bilderna. Vi är så töntiga jag och mitt hjärta. På onsdag får jag iallafall krama lite på honom en snabbis.

Vad tycker ni om ändringen av bloggen föresten? Jag tröttnade ju såklart på den gamla designen som jag brukar göra sådär efter ca 1 månad. Men det enda som är ändrat igentligen är ju färgen.
Johanna

Jag kan knappt bärga mig.



Snutten ringde förut och vi kom och prata om våran parisresa som vi någon gång skall åka på. Snart hoppas jag. Vi skall spara så mycket pengar så att vi inte behöver tänka på pengar när vi är där. Det kommer att bli så himla mysigt och så himla perfekt. Vi vill båda bo mitt i Paris så att vi kan se eiffeltornett utanför fönstret. Åhh jag kan knappt bärga mig. Jag har alltid velat åka till Paris.
Johanna

41 dagar kvar.



41 dagar kvar tills jag, Petra, My och Malin sitter på något mysigt fik i stockholm. Shoppar i mysiga affärer på söder och allmänt lever livet för en helg. Gud vad jag längtar!
Johanna

ErikaJohanna.



Mitt alias på tradera är ErikaJohanna, det var någon som undrade. =)

Underbara fina klänning.




Klänning i storlek 34. Endast använd en gång så den är mycket bra skick!

Nu säljer jag den här underbara fina klänningen. Och det är på grund av att jag aldrig använder vita klänningar. Köpte denna enbart för studenten. men hur fin är den inte?! Ni hittar den bland mina andra auktioner på tradera.
Johanna

Till salu.


Snygg mockajacka från Diesel i storlek 34/36.


Supermysig kappa med stor luva från Monki i storlek XS.


Fuskskinn jacka från H&M i storlek 34.


Oanvända vinterstövlar i äkta skinn. Storlek 39.

Nu har jag precis rensat ut min garderob lite. Ni kan hitta alla auktioner på tradera. Har ni några frågor så kan ni maila mig på [email protected] (vad fan jag vet, jag gjorde den adressen för typ 100 år sedan, jag skäms lite och jag lovar att göra en ny ;) )
Johanna

Förhandsvisning av Prinsessa.



Jag ock syster fick biljetter till förhandsvisningen av Prinsessa =) Helt galet. Och det var tack vare My som var så gullig och åkte in och hämtade dem. Så på måndag klockan nio skall jag och syster på bio och jag tror att den här filmen kommer att vara helt underbar.


Johanna

Nytt fint tema med Hello Kitty.







Igår lyckades jag äntligen installera in nya teman på mobilen. Fan vad grym jag är ändå. Har försökt komma på hur man gör nu i ca 3 veckor. Det har varit något strul med certifikatet hela tiden. Men nu gick det. Och visst är mitt nya tema med Hello Kitty helt underbart?!
Johanna

Fan också.


Snutten ringde nyss. Han skulle komma hit idag och imon igentligen men nu kommer han inte alls på grund av att han har blivit sjuk igen. Så jäkla skumt med tanke på att jag inte ens rörde honom igår, så det är ju inte jag som har smittat honom iallafall, mamma sa att det kan inte gå så snabbt. Jäkla skit, nu får jag typ vänta tills nästa helg :( på grund av att jag jobbar hela veckan, och snutten skall träna varenda kväll vilket jag hoppas att han inte kommer att göra nu när han är sjuk! Jag orkar inte. Jag saknar ju honom.
Johanna

Jag känner mig som en invalid bakterieboll.



Snutten var precis här en stund. Fan vad söt han är som kommer hit sådär en halvtimma bara. Synd bara att jag inte fick krama eller pussa på honom. Jag är ju som sagt sjuk och jag förstår honom om han inte vill bli sjuk. Kändes så jäkla stört att sitta typ två meter ifrån varandra. Känner mig som en invalid bakterieboll.
Johanna

Overknee.


Overknee boots från Bianco för ca 1800kr.

Gud vad jag vill ha ett par overknee boots. Dessa i mocka från Bianco var ju riktigt snygga, Eller hur?! Får se om dem finns kvar när lönen kommer, för den här lönen är ju redan slut såklart. Fan jag måste skärpa mig och inte slösa så förbannat.
Johanna

Gynning is my new favorite.



Jag sitter och läser Carolinas blogg. Fan hur bra är den inte?! och hur snygg är inte hon?! Jag kan sitta och titta igenom hennes blogg i timmar. Hennes hår är hur fint som helst. Jag skulle göra vad som helst för hennes hår, fast blont då ;)

Förövrigt så mår jag sämre idag än vad jag gjorde igår. Men det går nog över när jag fyller hundra. Sjukanmälde mig iallafall idag så nu ligger jag här på soffan och dricker C-vitamin. Skall strax färga mammas hår.
Johanna

Fy fan.


Jag vill till värmen. Fy fan för det här pissvädret.

Kom nyss hem från jobbet. Det var ett rent helvette att jobba idag på grund av att jag mår så dåligt. Så imorgon är det jag som sjukanmäler mig. Jag hatar att vara sjuk, man känner sig så jäkla jobbig och hjälplös. Fy fan.
Johanna

Hästfrukost

Stor och ordentlig frukost är det bästa som finns. Idag käkade ja två ägg, glasmjölk, te, en macka och en banan. Kl är snart 12 och jag är inte hungrig än. Helt otroligt! :-D sitter på kaféet nu i sahlgrenska. 18 spänn för kaffet! Men jag fyller min kopp några gånger. Får man inte göra tror jag men jag måste. Jag får helt enkelt spela dum om dom tar mig. :-P

Jag orkar verkligen inte.


Gorgeous Sienna.

Fan jag orkar verkligen inte bli sjuk nu. När jag vaknade idag så hade jag så jäkla ont i halsen så att jag trodde att jag skulle dö. Det känns lite bättre nu men jag har fortfarande jätteont. Jag hatar att vara sjuk. Jaja kurera mig får jag göra i helgen, för idag och imon jobbar jag. Åh ta mig härifrån.
Johanna

Plugga tills jag dör

Så ser min verklighet ut imorgon. Ska sitta på bibban från 08.30 tills jag storknar!
Ska plugga så mycket pato att min lärare kmr vilja gå på seminarier med mig!


Jag skulle tränat idag men mycket kom ivägen och jag är ganska nöjd med att ha missat dagens pass
då jag precis varit sjuk och det är aldrig fel med en lugn start efter sjukdom. I detta fallet funkar inte
"säg aldrig, aldrig" För i det här fallet kan man säga aldrig!

Satt och tänkte på min och pussens lägenhet. Det kommer bli så otroligt jävla bra! Vi har verkligen samma smak
när det gäller inredning. Och den här typen av motiv på tavlan blir ett måste!


<3

Nu går jag och lägger mig.


Lovilove.

Nu sitter jag här och skelar, så trött är jag. Snutten har precis varit här. Jag älskar att han har bil och kan komma förbi en liten stund bara. Nu ses vi inte föräns på lördag och jag saknar honom redan :(
Johanna

Today's.




Tröja från Monki
Halsband från ?

Den här underbara tröjan köpte jag igår. Hur fin är den inte?! Det var en tjej inne på Din sko som jobbade där som hade den här tröjan på sig. Så jag bad My fråga henne vart hon hade köpt den och den var från monki, och den fanns kvar =) Lucky me. Nu skall jag kila till jobbet, men vi hörs när jag kommer hem.
Johanna

370 km

Igår blev det minst 37 mil, 7 timmars plugg och två timmars träning ++++++++++ en liten runda på stan. Jag har ingenaning hur jag hann med allt!
Igår satte jag mig på tidningsbibban istället, eftersom det var närmare min träning. Det är jävligt najs där
¨

Letar ni efter den bästa markeringspennan som finns så leta no more! Här är den!


Syoss.



Jag köpte även ett nytt shampoo idag. Syoss, det som dem gör reklam för på bio ni vet. Och ja pussen det måste vara bra för att dem gör reklam för det på bio ;) Håret doftar iallafall ljuvligt, jag har precis testat det. Ja jag får väll se om det är så bra som dem säger.
Johanna

Wesc.





Snutten hittade Hörlurar från wesc på rea idag. Så jag kom dit och köpte mig ett par för mina gamla från Wesc har precis blivit trasiga. Och hur snygga är inte mina nya?! Jag köpte dem på Concrete. Jag fullkomligt älskar dem, och ljudet är grymt!

Btw hur söt är inte min puss då?! Titta på inlägget nedanför =)
Johanna

hem

nu är jag på väg hem från jönköping. Ja och nic gick igenom våran halvskrivna C uppsats. På tåget satt det några fjortisar ungar och lyssnade på musik i högtalarna. Och alla som känner mig vet att ja hatar det! Dom slutade efter att jag sa till dom.

Today's.




Tisha från Weekday
Shorts från Bikbok
Halsband från Guldfynd och H&M

Nu skall jag snart kila in till stan tillsammans med Syster och My. Det blir shopping hela dagen.
Känns riktigt skönt att äntligen vara ledig. Hittar jag något fint så lovar jag att ni får se ikväll.
Johanna

Jönköping

Idag bär det av till Jönköping tidigt på morgonen. Vi måste organisera oss och sätta igång. På tåget ska jag plugga, så psp:n får stanna hemma. Det är ganska bra med att pendla nu, för att på tåget ska jag tvinga mig själv till plugg för det finns ju inte så mycket annat man kan göra. Det blir alltså 4 timmars gratis plugg sammanlagt.


Träningen:

Den gick bra igår. Första gången på tre veckor, och jag hade lovat min puss och mig själv att jag skulle ta det lungt och det gjorde jag. Men jag ska nog komma igång snart igen!



Plugg:
Satt lite på bibban igår och gick igenom gammalt skit. Det gick bra i tre timmar tills jag blev hungrig.
Jag brukar sitta på biomedicisnak vid sahlgrenska. Det är så jävla gött där.

Jag saknar min puss :(<3