Ponytail.



Den här fina tunna jackan köpte jag från H&M här om dagen. Den är så tjusig då!
Idag är jag ledig, så himla skönt. Är ledig tre dagar i rad nu. Så idag skall jag in till stan med syster. Vi skall till prickig katt och se om inte dem har något fint på sin rea.
Själv har jag inte hittat så mycket på rean. Köpte en supersöt kappa från Monki som jag är riktigt nöjd med dock. Försökte hitta något på topshop men dem har ju absolut ingenting snyggt där just nu. Och jag som har presentkort och allt. Jag får vänta tills när vårkläderna kommer in :)
Johanna

Idag firar...

454207991d67bb52672be8ba52ed6ea7.png

Kolla varifrån!

Idag firar vi tre år, jag och min puss! Det är helt galet hur snabbt tiden går. Vi skall på bio ikväll o titta på Avatar. Men innan d så kommer pussen hit, för vi skall byta presenter. Vi bestämde att i år så gör vi något till varann istället för att köpa något. Vi har suttit o pysslat båda två och jag hoppas verkligen att han blir glad för min present. Jag älskar dig så mycket mitt hjärta.

Något nytt.



Det går riktigt segt med bloggningen för mig och snutten. Vi ligger på bloggtorka båda två. Jag får ingen riktig inspiration till att blogga när jag bara jobbar hela tiden. Det händer liksom ingenting nytt. Det är bara samma sak varje dag. Det behöver hända något nytt i mitt liv, något som får mig att se ljust på saker och ting igen.
Johanna

Daniel
Jag kan hålla med till 100 %. Jag har sjukt mkt skola nu. Just nu känns inget ljust. Hungrig, trött, irriterad.

Jag längtar.



Åhh vad jag bara älskar den här vidoen på Signe och Hanna. Jag vet att jag har lagt upp den många gånger förut men åh vad fin den är. Den får mig att må så himla bra på nå vis. Och få mig att längta till våren och Stockholm.
Johanna

Nu får jag lägga av!


Diorskin forever foundation.


Dior addict Ultra-Gloss Reflect.


Ysl touche eclat.

Herregud jag borde inte få sitta vid datorn. Hur lätt är det inte att bara klicka hem en massa saker. Jag klickade precis hem detta. Om det är något som jag älskar att lägga pengar på så är det smink. Jag älskar smink. Speciellt lyxigt smink. Jag vet inte varför. Men man känner sig mycket snyggare med smink från Dior än med smink från Isadora. Jag gör det iallafall och jag älskar det!
Johanna


Love me to Pieces.



Den här låten går varm i min Iphone just nu. Så himla bra.
Every beat of my heart is killing me slow. Love me to pieces.

Juicy Couture.


Jag klickade precis hem den är parfymen från Juicy Couture. Den doftar helt gudomligt och jag har velat ha den så länge. Jag hittade en sida där dem sålde den billigare. Betalade endast 399 kr för 50ml. Och då kostar den igentligen 730 kr. Gött e d som pussen skulle ha sagt.


Och för några dagar sedan så klickade jag även hem den här godingen från Agent Provocateur. Den doftar också helt underbart. Jag älskar att köpa parfymer. Jag vill hitta en doft som jag kan ha i år utan att tröttna på den. För då blir det som min doft. Än så länge har jag inte hittat den, men vem vet det kanske är någon utav dessa två?
Johanna

fan vad...

0-56c8ffde7dcfb113c25a1c43ea1e6cab.png

Kolla varifrån!

fan vad jag saknar tiden då hela mitt liv kretsade kring snygga outfits och shopping. Nu har jag inte tid. Jag bara jobbar hela tiden. Ja välkommen in i vuxenvärlden antar jag. Det är inte alls så kul som jag trodde att d skulle vara.

Men idag är jag ledig och d skall bli så himla skönt. Jag o mamma skall strax åka iväg till Ikea för o handla lite grejer som vi glömde sist. Sedan skall jag bara ligga o lata mig hela dagen. Johanna

Jag behöver en rolig kväll.



Idag är jag ledig och om jag skall vara ärlig så suger det, för jag har så tråkigt att jag inte vet vart jag skall ta vägen. Sitter och väntar på att mamma skall komma hem för vi skall troligtvis till Ikea.
Annars så är det ingen bra dag alls idag. Jag vill bara att det skall vara fredag. träffa massa vänner, snutten och ha det kul liksom. Det var riktigt längesedan som jag hade det hysteriskt roligt med mina vänner. Och jag känner att jag verkligen skulle behöva en sådan kväll.
Johanna

Whyred.





Syster och jag var på freeport för att hitta varsin klänning till fredag. Jag ville ha något nytt, är så trött på min garderob. Och det blev den här ursnygga klänningen från whyred. Hur snygg? Det fanns en klänning kvar och det var min storlek och den satt som ett smäck. Jag ser det som ödet. Nu har jag världens ångest men det är det värt för jag äger världens finaste klänning.
Johanna

gick nyss...

0-19a5d1b688f0f7a1394f4914d8f1837f.png

Kolla varifrån!

gick nyss förbi en reklampelare. Haha och vad fan skall ungarna tro om tomten nu? 
- mamma varför visar tomten kalsongerna?

Haha den här världen slutar aldrig att förvåna mig. Johanna