Jag bara älskar sf-kanalen.



Hur bra är den inte? Den nya kanalen med bara svenska filmer. Visst tv1000 nordic fanns ju förut men hur ofta gick det någon svensk film där? gick ju bara norska o danska. Jag älskar speciellt gamla svenska filmer. Så som fucking åmål och vingar av glas (ja jag kallar dem för gamla). Jag satt och tittade på Vingar av glas härom dagen, och guud vad den är bra!



Johanna

En sådär bra dag.


Bilden har inget med texten att göra, tyckte bara att den var fin.

Idag har jag jobbat hela dagen, riktigt segt. Men min jacka var varm och skön iallafall. Gud vad jag trivs i den!
Efter jobbet så gick vi o käkade på wouk house i Johanneberg. Helt ok gott. Köpte även godis på 4-gott som jag var så jäkla sugen på men som jag inte alls är sugen på längre. Nu har jag mest ont i magen och mår sådär.
Johanna

My sweet darling.







Hur fin är den inte? Min Nya fina jacka som jag tycker så mycket om. Idag skall jag inviga den. Jag skiter i att det inte är minusgrader. Jag kan inte låta bli, jag måste börja använda den med en gång. Nu skall jag strax åka till jobbet och efter jobbet skall jag och syster hem till lillen.
Johanna

Jag är så lycklig!

JAG HAR KÖPT VÄRLDENS FINASTE JACKA!!! DET BLEV EN WOOLRICH OCH JAG ÄR HELT ÖVERLYCKLIG! NI FÅR SE EN BÄTTRE BILD IMORGON :D PUSS OCH GOD NATT :)


Jag har den Marinblåa :)

Det kommer att bli en perfekt dag idag



Såhär glad är jag idag! Det är löning, jag är ledig och jag skall snart åka och möta snutten på frölunda. Dem har ju byggt om frölunda lite så vi skall dit för att spana in hur det ser ut nu. Jag och syster skall nog åka in till stan och köpa nya jackor redan idag. Skall möta upp henne på jobbet när hon har slutat. Hoppas att ni får en underbar dag.
Johanna

Dags för en ny jacka.







På Torsdag skall ju jag och syster in till stan för att leta dunjacka. Det lutar åt en ifrån Acne (den översta) eller en ifrån Boomerang (den nedersta) Men jag får se jag kanske hittar någon som är ännu snyggare. Jag tycker verkligen om båda två. Vilken tycker ni var finast?
Johanna

Jag orkar inte.



Jag orkar inte! Jag orkar ingenting just nu. Idag skall jag jobba, som vanligt. Jag är så trött på mitt jobb just nu så att jag tror jag spyr! Men det finns ju inga roliga jobb att söka heller. Jag få stå ut helt enkelt.

Jag och snutten pratade i telefon väldigt länge igårkväll. Ni vet sådana där samtal då man bara skrattar och ingen vill lägga på. Så himla mysigt. Jag längtar så himla mycket tills vi bor tillsammans. Det är bara en jobbig grejj kvar och det är hans praktik som han skall på i två månader. Jag kommer att få träffa honom väldigt sällan och jag kommer att bli dum i huvudet. Jag hoppas att jag mer eller mindra kommer att få jobba dygnet runt då när han är där så slipper jag tänka så mycket. Jag kommer att sakna honom.

Något som jag längtar efter som är snart det är min och systers shoppingdag som vi skall ha på torsdag. Vi skall leta efter dunjackor. Så himla kul. Jag älskar när man har något speciellt som man letar efter. Blir så mycket roligare då.
Johanna

Detta kommer att bli en lång dag.

God morgon! Nu skall jag strax in till stan för att lämna in pärlor i butiken där jag köpte min kofta för pärlorna lossnade :( men dem skall se om dem kan laga den. Sedan skall jag jobba. Fan jag gör ju inget annat än o jobbar. Det är jäkligt trist att jobba till kvart över åtta varje fredag. Hade gärna velat se idol ikväll för det är ju rocktema. Och det är det temat som alltid är bäst.

Nu säljer jag min Fjällrävenjacka och ni hittar den här.



Johanna

My beloved one.



Jag har världens bästa och underbaraste puss. Inatt så hade jag väldigt svårt att sova på grund av att Bofi (snuttens hund) var lite jobbig. Jag vred och vände på mig hela tiden och jag kunde verkligen inte somna och då var klockan runt halv fyra. Då frågar snutten:
-Kan du inte somna pussen?
-Nä
-Vill du att jag berättar en saga?
-Ja vill du det?
-Ja men det är väll klart.

Hur söt är han inte?! Jag somnade så himla bra i hans famn medans han berättade sagan för mig. Jag älskar honom så mycket. Vi hade en sådan himla bra morgon imorse. Vi låg i sängen och skrattade tillsammans tills jag skulle gå till jobbet. Det är sådana här morgnar man lever för.
Johanna

En ny älskling i garderoben.



Idag köpte jag en ny kofta. Den här underbara älsklingen från Malene Birger. Hur söt är den inte? Och den har jättefina pärlor fastsydda längst med kanterna som ni ser. Ja den är helt perfekt helt enkelt.

Vi var på Hardrock Café och käkade med jobbet nu ikväll. Hur trevligt som helst. Det är först när man kommer utanför Toys"R"us som man märker att man har nog fan dem bästa kollegorna i världen ändå. Så himla härliga allihopa.
Nu ligger jag nerbäddad under mitt duntäcke och tittar på SATC. Ibland är livet bra underbart.
Johanna

Möblerat om!

Jag var så trött på hur det såg ut i mitt rum. Så jag möblerad om.
För att ni skulle se hur det såg ut och hur det ser ut nu så gjorde jag mitt rum i ett 3D program.
Det är så enkelt att min mamma kan använda det.

http://www.sweethome3d.eu/index.jsp GRATIS

INNAN


EFTER

Min älskade väska.



Igår gick vi till sturegallerian och shoppade. Jag Köpte den här helt underbara, helt pefekta väskan inne på Bags-Monroe. Hur fin är den inte?! Den är i äkta skinn. Jag köper sällan och aldrig väskor i fuskskinn längre på grund av att kvalitén är så dålig. Men den här väskan kommer att hålla länge och den kommer bara att bli snyggare med åren.
Johanna

Nytt.



Hur fina är inte mina nya stövlar från Jerns?! Jag älskar dem! och dem sitter dom gjutet :) Jag inviger dem imorgon.
Johanna

I'm home from the big city.





Igår var vi på vår favoritrestaurang Mosaik som ligger på Odenplan. Så himla mysigt. Jag älskar verkligen det stället. Trevliga människor och bra stämning. Sedan så är maten hur god som helst.

Nu ligger jag hemma i min säng i Göteborg igen. Känns lite sjukt att jag satt på tågperrongen i Sthlm för fyra timmar sedan. Det blev en del shopping idag med och idag hittade jag mina två WOW-köp. Jag skall försöka hinna fota det jag köpte imon innan jobbet.
Johanna

Today's.




Kofta (eller vad man skall kalla det) från Urban outfitters.
Tisha från Topshop.
Linne lånat från syrran.
Tights från Monki.

Tänkte att jag skulle göra ett försök till att fota en dagens idag när jag stod i provrummet inne på Weekday. Ja det gick ju sådär men här har ni den i alla fall.
Men nu skall jag byta om för vi skall iväg till Mosaik och äta vid nio. Sedan blir det Nivå 22 för 2 cider eller 15 ;)


Johanna

Shopping på södermalm.


Det här är våran utsikt från vårat rum. Kan säkert vara hur fint som helst på sommaren men nu på hösten så är det bara en utsikt.


Mitt emot huset där vi bor ligger det här huset och jag skulle nästan kunna göra vad som helst för att få bo i den där lägenheten i hörnet längst upp med den fina balkongen. Så himla mysigt och jag slår vad om att den lägenheten här riktigt fin.







Idag var vi på drottninggatan och kollade igenom affärerna där innan vi tog oss till söder och Beyond Retro. Jag köpte faktiskt knappt någonting alls. Jag köpten en tunn kofta på gina och en finstickad svart kofta på Monki. Och tights. Jag blir lite deppig över att jag knappt har hittat något. Jag fann dock ett par sjukt snygga jeans från acne idag men storleken var för liten och jag vet att storleken större skulle sitta perfekt. Så vi skall till NK imon och se om vi hittar dem där :)

Det skall faktiskt bli skönt att komma hem så att jag kan få pussa på min älskling. Fy sjutton vad jag saknar honom :(
Johanna

Första dagen slut.





Kom precis "hem" från bion. Vi gick först till Taco Bar och käkade. Fy sjutton vad gott det var. Jag råkade köpa en öl för jag trodde att det var cider. Så det var pengar i sjön men jaja det är sånna smällar som man får ta.
Filmen som vi såg hette Young Viktoria och den var inte alls bra. Jag somnade, men det får jag faktist skylla på att jag endast sov tre timmar inatt.

Imorgon blir det drottninggatan och Souk gallerian. Sedan skall vi till götgatan och södermalm. Dagen imorgon kommer att bli så himla mycket bättre för då är vi utvilade och taggade till max.

Jag saknar min älskling.
Johanna





Nu är vi äntligen här!









Nu är vi äntligen här. Men det har varit riktigt segt idag på grund av att vi alla har typ bara sovit tre timmar inatt så vi är riktigt trötta. Nu är vi på Vandrarhemmet. Hur fint är inte vårat rum då? Vi har världens utsikt. Jag tänkte att jag fotar den imorgon :) Nu skall vi strax åka in till stan och äta gott och sedan skall vi på bio och se Young Viktora. Jag uppdaterar säkert senare ikväll/natt igen.
Johanna

Jag blir så jäkla förbannad!



Jag blir så jäkla förbannad. Att en enda kund kan förstöra hela ens dag. Jag var på stålande humör hela dagen. Så blev jag tvungen att hjälpa en kund fem min innan jag slutade. Och hon var hur otrevlig som helst och helt dum i huvudet. Jävla cp kund. Att något så litet kan förstöra en hel dag. Nu är jag iallafall ledig i tre dagar. Fy sjutton vad skönt det kommer atrt bli. Att bara få lämna hela skiten. Slippa känna någon stress. Imorgon kl 06:00 går tåget. Och ingen kommer att vara lyckligare än jag.

Nu skall jag städa mitt rum som ser ut som fan. Sedan skall jag packa. Och senare ikväll så kommer My och Snutten hit som skall sova här. Snutten är så himla söt som erbjöd sig att köra alla våra väskor till centralen imon så att vi slipper släpa med oss dem på bussen :) Han är för himla bra min pluttinutt.
Johanna

Suck

IDAG har det varit en låååååååååååååååååååååååååååååång dag. 04.30 upp på benen, till jönköping. Lektion från 9 till 15.20. Nu sitter jag vid en dator i skolan och väntar in mitt tåg kl 16.00

Jag har inget vettigt att komma med idag förutom att träningen går bra! Människor i min omgivning märker att jag växer och dom flesta frågar mig om jag inte går på steroider. Den största komplimangen en ickemissbrukare kan få enligt mig. =)
Till och med min älskling sa att hon tyckte mina axlar var stora iförregår och hon se aldrig sånt :D

Lite maxningstats i gymmet då:
Bänk 110 kg x 1
Marklyft 155 kg x 1
Benpress 310 kg x 9
Bicepscurl hantlar 27.5 kg x 2
Roddcabel Alla vikter x 1

4 dagar kvar.



Nu är det bara fyra dagar kvar till en jäkla massa shopping och mysiga caféer. Jag kommer att hoppa upp och ner i sätet av lycka när vi rullar in i sthlm och ser globen. Jag älskar verkligen stockholm. Det är en stad som jag skulle kunna tänka mig att bo i. På något konstigt sätt så älskar jag stressen. Det skall bli så himla skönt att komma iväg. 4 dagar kvar girls, och vi kommer att ha så himla roligt!
Johanna

Helgen som gått

Var och tittade på 3D bio igår. Helt okej film, man betalar för upplevelsen mer än för filmen.


Och när vi kom ut ur bion så var det en fyrverkishow borta vid skandinavium men jag tog fram mobilen lite sent!


Annars satt jag och plugga och spelade. En härlig helg! Dock ingen träning :(

Gårdagens trams


Jönköping igår. Det var riktigt fint väder!



Men jag undrar varför flaggorna var på halvstång bara?


När man har tråkigt på tåget :P





Och så här ser det ut när jag pluggar på tåget. Minmap i the shit

091009


Flawless.

Idag är det en ny dag. Och jag jobbar till kvart över åtta ikväll. Efter jobbet skall jag hem till pussen. Han kan ju spela in idol och det kan inte jag så vi skall titta på det :) Mys!

Idag kommer även min bästa vän My hem från turkiet. Fan vad jag har saknat henne! Och om 7 dagar så åker vi till STHLM!!!! Jag längtar ihjäl mig. Jag mår så himla bra när jag är där. Fan vad allt känns bra just nu!
Johanna

God natt.



Nu ligger jag här och tänker på vilken underbar pojkvän jag har igen. Samtidigt som jag hatar att han inte här så kan jag inte låta bli att tycka om att sakna honom om ni förstår vad jag menar? Jo men jag älskar den där känslan när vi ses och vi båda har saknat varandra så mycket att man springer mot varandra och bara kastar sig i varandras armar. Jag tror faktiskt att det är en av anledningarna som gör att jag älskar honom mer och mer för varje dag som går: att jag saknar honom.
God natt/ Johanna

Mycket och Lite

Sorry jag har inte skrivit på ett tag, men det är bara för att jag inte är så nöjd med mina prestationer och då är det inte kul att skriva om dom.

MEN!!!!!!
Imorgon kommer det något som vänder upp och ner på min tillvaro!
OPERATION FLASHPOINT: DRAGON RISING JAG HAR VÄNTAT 8 ÅR PÅ DET HÄR SPELET!!!
Datorn är uppdaterad och allt är tipptopp.
Imorgon ska jag köa utan för games för att få tag i det så fort som möjligt!!!!


Idag körde jag rygg på gymmet. Gött när det går bra. Jag har fått gå över till mes chins, för jag får ont när jag kör vanliga.

Min favorit just nu.





Är utan tvekan Name the pet. Jag älskar hennes låtar. Speciellt låten the sound of arrows. Hur bra är den inte?!
Lyssna och njut mina vänner.
Johanna

Lancome hypnose senses.



När jag handlade sminket igår så fick jag en gåva. Det var ett paket med lite pro produkter från Lancome. Bland annat den här perfymen som jag föll pladask för och den luktade väldigt gott på mig också så jag sprang in på kicks och köpte mig den efter jobbet idag. Så nu kommer jag att dofta helt gudomligt.



Jag köpte även den här mascaran som jag också fick prov på. Den är helt galet bra. Mina ögonfransar blev jättelånga och perfekt böjda. Kanske hur bra som helst.

Jag funderar på att ge mamma mitt kontokort så att jag inte kan shoppa nå mer nu innan Sthlm. Jäkla fan vad svårt det är att hålla sig. Aldrig mer att jag tänker åka till sthlm i mitten på en månad igen. Nej det får bli under löning nästa gång.
Johanna

Nytt i sminkväskan.


Foundation

Puder

Highlighter

Idag gick jag in på kicks en snabbis innan jobbet. Jag behöve ny foundation och nytt puder. Jag har länge letat efter en bra highlighter också. Och fann denna från Smashbox. Den skimmrar väldigt fint. Den foundation jag köpte skall tydligen täcka väldigt bra. Det såg bra ut när hon testade den på mig i butiken iallafall. Ja det kostar ju o ligga på topp som jag brukar säga ;)
Johanna

Jobb, jobb och jobb.



Kom hem från snutten för en stund sedan. Skall snart åka till jobbet. Men jag jobbar bara fem timmar. Så jäkla skönt! Tiden går så himla snabbt då. Men efter jobbet så skall jag sitta kvar o vänta på min syster som jobbar på samma ställe som mig och hon slutar en timme senare än mig.
11 dagar kvar nu!
Johanna

You make my heart smile.



Jag har världens bästa pojkvän. Jag har säkert sagt det tusen gånger förut men det finns nog ingen som får mig att må så bra som honom. Jag älskar dig!

Don Donna.


En väska som jag utan tvekan skall köpa när jag är i stockholm är den här från Don Donna, fast i svart. Det är den perfekta påsväskan som kommer att vara snygg till allt! Jag suktat efter den i ca 3 månader nu. Jag skall ha den!
Johanna

Eagle.


Lite snyggt fanns det i stan. Jag provade den här galet snygga toppen inne på Topshop. Jag älskar ju det här lite slitna. Kruxet med den den här toppen är att den är lite magkort. Men jag kan ju ha ett par höga jeans eller ett svart linne under. Tror jag åker tidigare in till stan imon och köper den faktiskt. Ångrar mig nämligen att jag inte gjorde det. För den var jäkligt snygg på.
Johanna

The City och The Hills.

The City - MTV Shows

The Hills - MTV Shows

Åhh The City och The Hills har börjat igen och jag tror att ingen är gladare än vad jag är! Jag älskar dem serierna, så jäkla bra. Gud vad jag vill ha deras liv fast med mina vänner då förståss. Jag längtar ihjäl mig tills nästa vecka då det kommer nya avsnitt.

Btw det blev ingen shopping idag. Det fanns verkligen ingenting!! Men det är bara bra för nu har jag mer pengar att spendera i Stockholm. Gud vad jag längtar!
Johanna

För dig på bra humör!

Jag skratta så mycket att jag grät. Om inte det här får dig på bra humör så vet jag inte vad!

Jag borde inte, jag får inte shoppa.



Nu kilar jag snart till jobbet. Jobbar bara till tre idag så det är skönt. Efter jobbet så tänkte jag gå förbi Topshop en snabbis. Kanske kan hitta något fint som jag inte borde köpa igentligen men som jag är väldigt duktig på att köpa ändå.
Johanna