Lancome hypnose senses.När jag handlade sminket igår så fick jag en gåva. Det var ett paket med lite pro produkter från Lancome. Bland annat den här perfymen som jag föll pladask för och den luktade väldigt gott på mig också så jag sprang in på kicks och köpte mig den efter jobbet idag. Så nu kommer jag att dofta helt gudomligt.Jag köpte även den här mascaran som jag också fick prov på. Den är helt galet bra. Mina ögonfransar blev jättelånga och perfekt böjda. Kanske hur bra som helst.

Jag funderar på att ge mamma mitt kontokort så att jag inte kan shoppa nå mer nu innan Sthlm. Jäkla fan vad svårt det är att hålla sig. Aldrig mer att jag tänker åka till sthlm i mitten på en månad igen. Nej det får bli under löning nästa gång.
Johanna

Kommentarer
Postat av: maria

snygg blogg :)

2009-10-06 @ 21:21:35
URL: http://iiaaa.blogg.se/
Postat av: Blue Velvet

Jätte bra blogg, kommer fortsätta förja den!

2009-10-06 @ 21:46:05
URL: http://www.bluevelvet.nu
Postat av: Marica

Jag har en mascara utav samma märke fast den är vattenfast. Den bästa jag någonsin haft. Använder den endast vid speciella tillfällen och köpte den när jag skulle på begravning. Inte en droppe av mascaran smetades ut i ansiktet.

2009-10-06 @ 21:50:04
URL: http://ventesimo.blogg.se/
Postat av: Lootta

Fin blogg och väldigt annorlunda jämfört med dom andra jag följer men den e bra =) så jag fortsätter att följa den =) Vill ni följa min`?Kram på er båda

2009-10-06 @ 22:28:16
URL: http://loottz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: