Plugg och träning

nu är jag på g till bibban. Ska plugga lite pato. Sen blir det hem, äta, gymma för första gången på 3 veckor. Efter det kanske det blir hem till viktor.

Prinsessa.



Idag skall jag jobba igen. Gud jag har inget liv. Men imon är jag äntligen ledig, så då skall jag intill stan med syster. Vi skall först till biopalatset för att se om vi lyckas få tag i biljetter till filmen "Prinsessa". Mamma kunde få två st gratis, så vi skall vara där en timme innan dem öppnar för att vara säker på att vi får några.
Johanna

Söndags bio.

Jag överraskade min puss med bio idag, för jag hade varit lite dum och jag ville göra upp för det. Plus att jag alltid vill gå med henne på bio. =)
Men jag höll på att bjuda hennes mamma istället, för när jag först frågade om hon var sugen på bio så sa hon nej (då hade jag redan bokat biljetterna), men när hon fick reda på att jag hade bokat så studsade hon upp och ner som en liten boll =)

Vi såg " Beck -I stormens öga"  

Jag tyckte den var grymt bra, det hände något hela tiden och den var rolig, förutsatt att man kände karaktärerna och deras typiska beteende. Om man är ett litet Beck fan så ska man garanterat se den på bio!!!!



Hur söt är han inte min älskling?! Jag älskar när han överraskar mig såhär =) Jag har alltid velat se en Beck film på bio. För är det någon som älskar Beck så är det jag!

Filmen var riktigt bra! Det kändes inte riktigt som en beckfilm. Den var lite annorlunda gentemot dem andra Beck filmerna. Det var riktigt coola och spännande scener med och jag tror att jag kramade livet ur pussens arm.

Långhelg

Det blev en låååång helg för mig. Jag skulle börjat plugga men det blev inte så. Istället åkte jag till en kompis i kungsbacka, väröbacka. Vi titta på lite film och spelade. Jag hjälpte till och med att sätta ihops hans säng och lite gardiner och grejer.

Börjar dagen med en låt.



Vi börjar dagen med den här låten. Hur fin?! Hur bra?!
Johanna

Det här är perfektion.


Alexander Mcqueen.

Hur fin är inte den här clutchen från Alexander Mcqueen?! Det är en liten döskalle som knäppe. Det kan nog inte bli mer perfektion än såhär.



Här har vi en till från Alexander Mcqueen. Den är ganska enkel. Och det bästa med den här är ju att man slipper ha ringar på sig för det fixar clutchen. Handtaget är som fyra st ringar.
Johanna

En helvettes dag och ett par nya tights.


Tights från H&M.

Igår var jag inne på H&M en snabbis och köpte dess läckra tights. Super snygga till en lite längre svart topp eller en svart hoodtröjja.

Idag har det förövrigt varit en helvettes dag, och än så länge har det bara blivit sämre. Får hoppas att deyt blir bättre när syrran kommer hem. Vi skall ha myskväll (uppersittarkväll) Vi skall försöka vara uppe så sent som möjligt för min syster skall jobba natt imon, så att hon vaknar så sent som möjligt imorgon. Vi skall spela massa spel och möla i oss en massa gott.
Johanna

Vackra skor med nitar.




Skor från Zara.

Hur fina är inte mina nya skor från Zara?! Jag köpte dem idag, och använde dem idag för första gången med. Det var kärlek vid första ögonkastet.

En annan sak som hände idag. Jo Jag har velat ha ett par sammetstights nu i ca ett halv år. Idag hittade jag ett par på bik bok. Det sista i min storelek. Jag köpte dem såklart. Och jag var helt överlycklig och mycket nöjd med mitt köp. Men nu är jag väldigt klantig av mig och glömmer påsjäveln på busshållplatsen!!!!! Hur trött blir man inte?! Åh skjut mig!
Johanna

Vi ses snart igen hjärtat.


Hanna, Jag och Therese.


Martina, Hanna och Linnea.


Sabina =)


Rickard och Therese.

Jag kom nyss hem från The Queen. Var där med några vänner för att ha avskeds-grejjs för Therese som flyttar till England på onsdag. Det var så himla tråkigt att säga hej då. Men nio månader går snabbt och vi ses ju igen när hon kommer hem. Men ändå. Hon kommer att ha det hur bra som helst, det är jag säker på. Hon har sagt till mig att hon vill utomlands och nu kommer hon äntligen iväg. Jag är så stolt över dig hjärtat som lyckas uppfylla din dröm.
Johanna

Today's.





Klänning från Topshop

Om ni undrar varför jag är så uppklädd såhär på morgonen så är det för att jag skall ut med några vänner direkt efter jobbet. Det är avskedsgrejs för Therese som skall flytta till London. Det skall bli riktigt trevligt ikväll men samtidigt sorgligt. Hon kommer ju att vara borta så länge.
Johanna

Her own.





Kom nyss hem från Lillen. Jag åkte ju dit efter jobbet för att hjälpa henne att måla. Vi målade hela vardagsrummet och hallen. Gud vad jobbigt det var, har en blåsa på min högra handflata nu, aj! Men det blev riktigt fint. Vi tog en paus, belönade oss själva och gick och köpte chips. En riktigt mysig kväll och jag är såå avundsjuk på Lillen som har skaffat sig en egen lägenhet. Jag vill också flytta hemifrån.
Johanna

Sitter framför datorn

Ska snart börja plugga! Sen blir det till att laga lite mat.

En liten bild från sommarn stärker min motivation

Löning.



Idag är det löning. Så himla härligt att äntligen ha pengar igen. Nu skall jag strax kila iväg till jobbet. Sedan skall jag hem till Lillens nya lägenhet och hjälpa henne att måla om. Det kommer att bli hur kul som helst. Jag tar med mig kameran och så uppdaterar jag senare ikväll när jag kommer hem igen.
Johanna

Bokat och klart.



Den 16:e oktober så åker jag, Petra, My och Malin till Stockholm över en helg. Jag har precis bokat biljetterna. Hittade ganska billiga biljetter. 550kr tur och retur med X2000. Perfekt! Jag längtar ihjäl mig, och jag kommer att shoppa som en galning. Det har ju blivit som en tradition att åka dit MINST en gång om året.
Johanna

Fint till datorn.


Det här fina laptop fodralet skall jag köpa på tisdag. Det kommer att matcha min rosa dator helt perfekt.
Det kommer ifrån Ordning och Reda och kostar 349kr. Jag har redan ett därifrån, ett lila med hjärtan på. Men nu vill jag ha ett nytt. Ny dator=nytt fodral.
Johanna

Gamla minnen.


Jag och My för 3 år sedan.

Igår var min bästa vän My här. Jag, min syster och My har varit bästa vänner i 11 år nu. Vi satt på balkongen igår och pratade gamla minnen från låg, mellan och högstadiet. Det var längesedan jag skrattade så mycket.
När vi var ca 9 år och gjorde träcigg i träslöjden och alla som var mindre än oss tyckte att vi var så coola. Eller när vi var ca 10 år och lekte tonåringar och fotomodeller. Haha ja man gjorde många pinsamma saker när man var yngre men gud vad kul vi hade. Roligt att se tillbaka på det nu.
Johanna

Just nu

Just nu sitter jag och min älskling och nynnar till

Today's.





Tröja från Gudrun sjödén.
Tights från H&M
Halsband från H&M och Guldfynd

Nu kom precis pussen hit. Så vi hörs ikväll.
Johanna

32 månader tillsammans.



Idag firar vi 32 månader, alltså 2 år och 8 månader. Tiden bara flyger iväg när man har roligt =)
Jag älskar dig!

Lady Gaga - Paparazzi.



Vi börjar dagen med den här låten. Hur bra?! Så jäkla bra.

Vaknade nyss, så nu sitter jag och äte frukost. Så himla skönt att vara ledig idag. Känns som om jag inte gör något annat än att jobba. men man måste ju försörja sig också.
Johanna

En jävligt bra dag

Dagen började katastrof eftersom jag var tvungen att vakna 04.45 sen skulle jag lösa dagens sudoko i spårvagnen men det var omöjligt. Min hjärna fungerar inte så tidigt helt enkelt. Om man skulle fråga johanna hur jag kom upp så tidigt så skulle hon bara rycka på axlarna eftersom jag är en zombie när jag vaknar kl 10! Smallville räddade tågresan. :-D i skolan var det lugnt, och vi fick sluta tidigare. Hem med tåget. Till vårdcentralen. Sen röntgen.

Röntgen svaret var skrivet på medicinska och konsensus var att mina bihålor are täppta like a mother fucker. Röntgen bilderna visade också ett något ihåligt huvud. Nu ska jag in till stan. Skriva upp mig på kravmaga. Shit jag känner mig som superman idag. En superman som åker tåg, som har ont i hövet och blir röntgad istället för att röntga....

Hem hem hem

Nu är jag påväg hem igen. Jag hade en lektion på en timma och information var ytterst sämst. Inte värt att vakna 05.00...men det var kul att träffa alla gamla ansikten i alla fall. Dags för smallville på min psp! :-D

Today's.





Jeansjacka från Second hand
Svart body från Monki
Kjol från Topshop
Tights från H&M
Halsband från H&M och Guldfynd

Jag lider verkligen med pussen som börjar skolan idag. Stackarn. Själv kilar jag till jobbet snart, så vi hörs ikväll.
Johanna

Nya tåget

Är detta kanske det nya tåget som ska dela räls med sj?

.....

centralstationen 06.00. Sjukt mig!

En dröm.



Hur fin är inte den här klänningen? Jag tror att jag skall klicka hem den när lönen rullar in på kontot, för jag är ganska säker på att den skulle sitta som ett smäck på mig. En fin klänning som man både kan klä upp och klä ner. Den är från märket Fräulein von hast's.
/Johanna

Första dagen som avdelningsansvarig.



För ca en vecka sedan fick jag en ny tjänst på mitt jobb. Jag är nu mera avdelningsansvarig. Känns riktigt bra att gå från att vara kassapersonal och kvällsstädare och arbeta endast ca 30 tim i månaden till att bli avdelningsansvarig och arbeta ca 120 tim i månaden. Jag arbetar alltså nu mera 75% vilket känns riktigt bra =) Imorgon är det en ny jobb-dag som väntar, men jag skall försöka slänga upp en dagens innan jag kilar.
 /Johanna

Dagen innan Dagen

12.33 och det är min sista dag av sommarlovet. Imorgon blir det skola igen, upp till Jönköping och bli klar med min utbildning till sjukskötersk....are menar jag.
Jag är så omotiverad att det nästan är löjligt. Men om jag väl sätter igång så blir det väl okej.

Vi sa upp lägenheten i Jönköping så nu får jag pendla istället, vilket kommer kosta idiotmycket, men det handlar om att tjäna in pengarna. På tal om pengar så kom pengarna in idag! VIlken lättnad!!!



Jag måste lämna in böcker till bibban, där böter väntar. lång historia och väääääääldigt tråkig.


Rummet måste fixas så man kan plugga i det. Det ända som ska bli skönt är att livet äntligen får lite rutin. Det har jag verkligen saknat. Rutin är underskattat.



Sen har det varit mycket snack om Jay-z's nya låt, om hur bra och blha blha blha den är. Och jag kan bara säga en sak. Den är bra!

Today's.





Jacka från Raglady.
Skjorta från BikBok.
Shorts från Topshop.

Nu skall jag strax kila till jobbet. Men jag jobbar bara femtimmar diag så det är skönt. Efter blir det IKEA. Jag älskar att strosa omkring där, och fantisera om hur ens framtida lägenhet skall se ut.
Johanna

Där är det sommar, men här inne är det höst.







Det här här mina absoluta favritbilder på oss två. Jag älskar att det inte är sommar på bildern för just nu längtar jag efter kyla. Hösten och vintern. Jag vill gå med lager på lager, jag vill ha vantar, halsduk och mössa. Av någon konstig anledning så mår jag så mycket bättre på hösten.

/Johanna

Män som hatar kvinnor.



Ikväll skall vi titta på Män som hatar kvinnor. Hur bra är inte den filmen på en skala? En av dem bästa svenska filmerna som jag har sett. och snart kommer ju uppföljaren "Flickan som lekte med elden" ut på bio. Jag och min syster skall gå och se den. Jag kan  knappt vänta.



/Johanna

 bloglovin

Dela blogg med någon du älskar!

En helt grym idé om jag får skryta lite. =)
Jag vet inte varför jag inte tänkt på det förut. Jag undrar om det finns bloggar som folk delar på. Jag har inte sett några, det skulle vara kul och se hur dom lägger upp det.

Det blir roligt för läsarna också eftersom det kmr dubbelt så mycket uppdatering när man är två.
Personligen så ger Johanna mig motivering till att blogga. Hon är ju så duktig på det.
Jag okrar oftast bara i några veckor sen så....vet jag inte....det blir bara inte av.
Tog precis en bild på Johanna....jag tror bloggandet har gått henne till huvet. HAHAHAH jag skojja bara.
Välkommen till en annorlunda blogg. =)

Årets sista grillning?



Så himla mysigt att grilla. Troligtvis sista grillningen i år.



Snutten skall alltid ta en massa bilder på mig.



Sedan gick vi in och spelade skippo. Det är såhär lediga dagar skall se ut. En massa mys med familjen.

/Johanna

Kan inte bli annat än bra.



Nu har vi bestämt oss för att starta en blogg ihop jag och min puss. Kommer bli hur bra som helst tror jag. Bloggen är ju snygg iallafall och det är ju en väldigt bra början. Vi kommer att skriva om allt mellan himmel och jord men jag mest om mode och pussen mest om träning kan jag tänka mig.
Johanna